Fency Poorten

Naturel Poorten

CARBON

MAHONIE

MISTY

OCEAN

Rhombus Poorten

CARBON

COCONUT

MAHONIE

Smooth Poorten

ZWART

OCEAN

Fency Poort Frame kleuren

ANTRACIET

ZWART

GRIJS

VERZINKT

Een eerlijk verhaal

U heeft vast wel eens over WPC (Wood Plastic Composite) gehoord. De eerste WPC-schuttingen kwamen rond 2005 op de markt. Destijds varieerde de kwaliteit nogal en dat deed het imago weinig goeds. Gelukkig heeft WPC zich in de loop der jaren flink doorontwikkeld en kunnen we nu spreken over een kwalitatief hoogwaardig en mooi product.

Stel je eigen schutting samen

7 PLANKEN

Totaal: 102cm

9 PLANKEN

Totaal: 130cm

11 PLANKEN

Totaal: 158cm

13 PLANKEN

Totaal: 186cm

14 PLANKEN

Totaal: 200cm

Aluminium palen

Combineer de natuurlijke WPC kleuren met de strakke aluminium palen - leverbaar in 3 kleuren

ALU ANTRACIET

Antraciet heeft RAL kleur 7016

ALU ZWART

Zwart heeft RAL kleur 9005

ALU GRIJS

Grijs heeft RAL kleur 9007

Een schutting die gewoon goed in elkaar zit

Wanneer je voor een Fency schutting kiest, kies je voor een schutting van hoge kwaliteit, de juiste prijs. Nog niet overtuigd? Vraag dan samples aan of bezoek 1 van onze dealers.
Er zijn echter wel een paar aandachtspunten, waar we u graag het juiste verhaal over vertellen. De aanschaf van een nieuwe tuinafscheiding is voor u geen dagelijkse bezigheid en het is een investering voor vele jaren. Het is daarom belangrijk om te weten waar u aan toe bent.

Een eigenschap van WPC is dat het mogelijk uitzet bij warm weer. Dat kunnen we helaas niet voorkomen, maar wel zo goed mogelijk ondervangen. Dit doen we door het schuttingssysteem op een bepaalde manier op te bouwen. We schroeven de planken niet zoals vroeger, maar we bevestigen de bovenlijst vast met een clipje aan de paal. Daarnaast maken we de aluminium lijsten net iets langer zodat de WPC-plank de ruimte heeft om uit te zetten.

Verder is het WPC voorzien van een co-extrusielaag, waardoor het beter bestand is tegen watervlekken en minder vuiligheid aantrekt. Ook geeft het de plank een genuanceerd uiterlijk, zodat de schutting natuurlijker overkomt. Daarnaast adviseren wij u ten zeerste de stapelplanken van een stabilisatieset te voorzien. Zo’n set bestaat uit vier metalen kokers die in de planken worden geschoven, zodat de planken niet kromtrekken.

Al met al is een WPC-schutting een uitstekende en duurzame keuze. Op onze WPC-schuttingen krijgt u tot wel 20 jaar garantie

Sfeer foto's

Copyright © 2024 gardNfence alle rechten voorbehouden